На 5 август преди 21 години Пиърс Броснан и Кийли

...
На 5 август преди 21 години Пиърс Броснан и Кийли
Коментари Харесай

Как Пиърс Броснан защити съпругата си

На 5 август преди 21 години Пиърс Броснан и Кийли Смит увековечават любовта си със заветното " да ". След толкоз време, тя като че ли е по-жива от всеки път. Броснан реши да употребява своя Instagram, където показа фотография, с която отбеляза годишнината от сватбата им.
 Пиърс Броснан, The Last Rifleman и неузнаваемият му тип за ролята във кино лентата
Пиърс Броснан е неразпознаваем

Така до момента не го бяхме виждали

" Мога да направя всичко това още веднъж. Честита годишнина, моя обич Кийли, танцувахме довечера и към момента танцуваме танца. Бих направил всичко това още веднъж ", написа Броснан в своя Instagram.

Публикацията събра хиляди лайкове и мнения от другари, близки и фенове. Намериха се и такива обаче, които да споделят колко друго наподобява Кийли в този момент спрямо времето, когато са се оженили през 2001 година

Това стана причина 69-годишният ирландски артист да защити Кийли, като се обърне към всички, които са направили неприятни мнения за фигурата на брачната половинка му, пишат от Daily Mirror.

Като същински благородник, Броснан изяснява, че обича жена си тъкмо такава, каквато е. По този мотив той даже споделя, че техен непосредствен другар предложил да помогне на Кийли с интервенция за намаляване. И двамата обаче незабавно отхвърлили предлагането му.
 Пиърс Броснан, Кийли Смит, женитба и по какъв начин артистът означи годишнина от огромния ден
Пиърс Броснан с трогателно обръщение към жена си

Времето лети незабелязано, когато сме влюбени

" Аз обичам всяка извивка на тялото й. Тя е най-красивата жена в моите очи. А също и по тази причина, че роди нашите пет деца ", споделя артистът, като добавя: " Преди я обичах поради личността й, освен поради хубостта й, а в този момент я обичам още повече, тъй като е майка на децата ми. И аз доста се гордея с нея и постоянно ще се стремя да бъда заслужен за нейната обич ", разяснява още Броснан. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР