На 4 юли китайският председател Си Дзинпин изпрати писмо-отговор до

...
На 4 юли китайският председател Си Дзинпин изпрати писмо-отговор до
Коментари Харесай

Писмо-отговор на Си Дзинпин дава възможност светът да разбере Китай чрез одита

На 4 юли китайският ръководител Си Дзинпин изпрати писмо-отговор до задграничните студенти в магистърската степен по одит в Нанкинския университет за одит, насърчавайки ги да научат и схванат Китай посредством одита, и да допринесат интензивно за задълбочаването на другарството и съдействието сред страните. Писмото-отговор развълнува всички 37 задгранични студенти в специалността.

В Китай одитът е значима съставка на ръководещата партия и държавната система за контрол. Въз основа на икономическия контрол одитът разкрива надълбоко скрити рискове от огромните стопански опасности. Данните демонстрират, че през последните 5 години от 19-ия конгрес на ККП насам, страната е проверила 440 хиляди държавни компании и институции, увеличавайки приходите, намалявайки разноските и възстановявайки стопански загуби от над 2 трилиона юана. Международната магистърска стратегия по одит на Нанкинския университет за одит бе открита през 2016 година До момента са я приключили над 280 експерти от 76 страни в рамката на самодейността „ Един пояс, веднъж “.

Тези задгранични студенти в Китай освен натрупат познания по специалността, само че и със личните си очи могат да видят модернизацията на държавната система за ръководство. Тяхното схващане за китайската одитна система се задълбочава доста и те могат да усетят безапелационната увереност на ККП да се бори с корупцията. В писмото си до Си Дзинпин студентите показват, че ще помнят вечно живота си в Китай, ще пазят дълбоки усеща към страната и ще станат посланици на дружбата сред Китай и техните страни.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР