На 4-ти ноември 2022 г. с тържествена церемония по дипломиране

...
На 4-ти ноември 2022 г. с тържествена церемония по дипломиране
Коментари Харесай

Тържествено дипломиране на Випуск 2022 на Медицински колеж организира днес МУ-Плевен

На 4-ти ноември 2022 година с тържествена гала по дипломиране Медицински университет – Плевен (МУ-Плевен) ще дипломира Випуск 2022 на Медицински лицей. Празникът ще се организира от 11:00 ч в зала „ Амброаз Паре ” на Телекомуникационния център.

Дипломи за висше обучение ще получат общо 67 професионални бакалаври от направленията „ Здравни грижи “ и „ Социални действия “: 17 от компетентност „ Рентгенов лаборант “; 14 от компетентност „ Медицински лаборант “; 18 от компетентност „ Помощник-фармацевт “; 14 от компетентност „ Медицинска козметика “ и 4 от компетентност „ Социални действия “.

Средният триумф на випуск 2022 е доста добър 5.11 с 20 дипломанти-отличници. Отличникът на випуска е Силвия Колева от компетентност „ Медицинска козметика “ с общ триумф отличен 5.96. Ивета Иванова, първенец в компетентност „ Медицински лаборант “, ще отговори на приветствията на ректора проф. доктор Добромир Димитров и на гостите на празника. Заедно с дипломите си за приключено висше обучение, всички абитуриенти ще получат университетски дарове, а отличниците ще бъдат удостоени с плакети.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР