На 4 февруари ще се проведе поредното издание на най-голямото

...
На 4 февруари ще се проведе поредното издание на най-голямото
Коментари Харесай

Бизнес лидери помагат на млади предприемачи в Пловдив

На 4 февруари ще се организира следващото издание на най-голямото съревнование за предприемачески хрумвания „ Започни млад “, което подкрепя млади и начинаещи запалянковци да осъществят своите бизнес хрумвания. Новото издание на надпреварата е ориентирано към сегашни и бъдещи бизнесмени от Пловдив и ще се организира онлайн.

„ Започни млад “ (Start Young) е социално-образователна самодейност, която се осъществя под формата на предприемачески надпревари. Провеждат се 50-часови събития, които имат за цел да обезпечат качествено практическо образование за начинаещи бизнесмени. Започвайки в петък вечер с презентации на идейни планове и събиране на екип, събитието продължава посредством интензивно генериране на хрумвания и разкриване на решения благодарение на ментори, създаване на бизнес модел и основаване на базови прототипи, завършващи с демонстрации и презентации в неделя вечер пред жури.

Форматът е изцяло безвъзмезден за участниците, като неговата цел е да подкрепи младите бизнесмени посредством обучение, популяризация и ентусиазъм. Най-добрите планове, които се класират на финалите получават и голям брой награди, както и поддръжка за реализация на концепциите си.

За повече информация и регистрация за събитието „ Започни млад “ в Пловдив:
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР