На 39-годишна възраст Никол Шерцингер е уверена в себе си

...
На 39-годишна възраст Никол Шерцингер е уверена в себе си
Коментари Харесай

Никол Шерцингер даде срок на Гришо за... бебе

На 39-годишна възраст Никол Шерцингер е уверена в себе си жена. Тя има добре подредени цели за бъдещето си, в които несъмнено място имат децата и семействотото.

 Снимка 310011

Певицата е лице на октомврийския брой на Cosmopolitan. В изявлението си Шерцингер е доста откровена за проблемите с тялото си, които, както съвсем всяка млада жена, и тя е имала. Не за първи път красивата хавайка споделя, че по време на най-звездния й интервал с Pussicat Dolls тя се е борила с булимията.

 Никол разкри тъмната страна на живота си
Никол разкри тъмната страна на живота си

" Групата ми беше на върха, а аз бях на дъното в душата си "

В диалога си за изданието Никол разкрива и своите фантазии за бъдещето. Тя споделя, че пред нея стои желан професионален план, който ще отнеме цялото й време в близко бъдеще.

Проектът е нов и е обвързван с музиката. Певицата желае да се снима във филм, както да се занимава с щедрост. Не на последно място Никол желае до пет години да има семейство. Или най-малко се надява за това. Въпросът дали желае да го направи с Григор Димитров обаче към този момент няма отговор.

 Снимка 310010

 Хакери не пощадиха Гришо и Никол (СНИМКИ 18+)
Хакери не пощадиха Гришо и Никол (СНИМКИ 18+)

Кадрите са от Капри

Все отново, след неотдавнашните информации за разлъка, от последните фрагменти на двамата от италианския о. Капри проличава, че двойката е по-влюбена отвсякога, тъй че вероятността точно Григор да е избраникът й става все по-голяма.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР