На 31 октомври във „Фейсбук” профила на журналиста Цветан Фиков

...
На 31 октомври във „Фейсбук” профила на журналиста Цветан Фиков
Коментари Харесай

Икебаната: Много по-известен съм от Корнелия Нинова

На 31 октомври във „ Фейсбук” профила на журналиста Цветан Фиков се появява фотоколаж от две елементи – афиш на Съюз на демократичните сили от началото на 90-те години с ограден в алено човек с буйна къдрава коса и бял шлифер, и черно-бяла архивна фотография на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила.

Текстът, съпътстващ колажа е „ Като за маскарад!”. Недвусмислена отпратка към празника Хелоуин, който е в същия ден. На плаката ясно се разпознават Тодор Колев, Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински колеж във... към профила, Етиен Леви, Кирил Маричков, Румен Бояджиев, Васил Найденов, Богдана Карадочева, Маргарита Хранова, Александър Кипров. Следва същинска интернет нервност, а към водача на Българска социалистическа партия валят обвинявания, че е била част от протест на Съюз на демократичните сили.



Още същия ден Нинова отговори с пост във „ Фейсбук”:

"Вярно е, че поканих Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила да се разберем като мъже, само че не го приемайте толкоз безусловно. Доста се позабавлявахме с обявата, в която на протест на Съюз на демократичните сили съм показана като чорлав мъж с бял шлифер. Ако го познавате, запознайте ме с “двойника " ми. Благодаря на създателя, че ми подари пет минути здравословен смях. А отвън радостната част, поканвам ви на 27.11.2017г., от 15.30 часа, в Софийски градски съд, на първото съвещание по делото ми против Борисов за изказванието му, че съм била член и деятел на Съюз на демократичните сили. Там ще е същинското развлечение ".

Ден по-късно изпълнителят Деян Неделчев – Икебаната написа също в профила си, че къдрокосият човек с шлифера на плаката е той:

"Обадиха ми се другари да ми кажат, че съм комплициран с Корнелия Нинова на плаката на Съюз на демократичните сили от 1990 или 1991, когато се снимхаме всички известни музиканти. Не мога да допускам, че публицистите могат да ме сбъркат с жена, и то политичка, която е от 1-2 години известна, а плакатът е от 1990 или 1991, не помня към този момент. То се вижда, че съм аз с брат ми и че сме единствено музиканти. Безобразие!”.

В деня на Народните будители – 1 ноември, създателят на колажа Цветан Фиков заяви, че колажът с текст „ Като за маскарад!” е подправена вест, която цели да предизвика фантазията на фейсбук обществото. Той удостовери това и в предаването „ Тази събота” по БТВ. Фиков е работил в Българска социалистическа партия и е уволнен през 2009 година Твърди, че не таи неприятни усеща към партията. Не съм желала да уязвя Корнелия Нинова, изумен съм от нейната реакция – подправена интерпретация на тази подправена новина”, разяснява още създателят на колажа.

От Врана проблема разяснява и Деян Неделчев – Икебаната. Според него на фотографията ясно проличава, че е той. "На 53 години съм към този момент, само че не съм се трансформирал доста, също така шлиферът ми не е бял, а бежов ", сподели Икебаната.

Покрай колажа той схванал, че с водача на Българска социалистическа партия са родени на една и съща дата – 16 януари. Изпълнителят още веднъж сподели, че се счита за доста по-известен от Нинова. "Може да направя един радостен текст и видео по този случай ", приключи Икебаната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР