На 31 октомври във „Фейсбук” профила на журналиста Цветан Фиков

...
На 31 октомври във „Фейсбук” профила на журналиста Цветан Фиков
Коментари Харесай

Как Икебаната стана „двойник” на Корнелия Нинова?

На 31 октомври във „ Фейсбук” профила на журналиста Цветан Фиков се появява фотоколаж от две елементи – афиш на Съюз на демократичните сили от началото на 90-те години с ограден в алено човек с буйна къдрава коса и бял шлифер, и черно-бяла архивна фотография на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова .

Текстът, съпътстващ колажа е „ Като за маскарад!”. Недвусмислена отпратка към празника Хелоуин, който е в същия ден.

На плаката ясно се разпознават Тодор Колев, Лили Иванова, Етиен Леви, Кирил Маричков, Румен Бояджиев, Васил Найденов, Богдана Карадочева, Маргарита Хранова, Александър Кипров.

Следва същинска интернет нервност, а към водача на Българска социалистическа партия валят обвинявания, че е била част от протест на Съюз на демократичните сили. Още същия ден Нинова отговори с пост във „ Фейсбук”: Ден по-късно изпълнителят Деян Неделчев – Икебаната написа също в профила си, че къдрокосият човек с шлифера на плаката е той:
В деня на Народните будители – 1 ноември, създателят на колажа Цветан Фиков заяви, че колажът с текст „ Като за маскарад!” е подправена вест, която цели да предизвика фантазията на фейсбук обществото.

Той удостовери това и в предаването „ Тази събота”. Фиков е работил в Българска социалистическа партия и е уволнен през 2009 година Твърди, че не таи неприятни усеща към партията. Не съм желала да уязвя Корнелия Нинова, изумен съм от нейната реакция – подправена интерпретация на тази подправена новина”, разяснява още създателят на колажа.

От Врана разяснява и Деян Неделчев – Икебаната. Според него на фотографията ясно проличава, че е той.

На 53 години съм към този момент, само че не съм се трансформирал доста, също така шлиферът ми не е бял, а бежов, разяснява още Икебаната. Покрай колажа той схванал, че с водача на Българска социалистическа партия са родени на една и съща дата – 16 януари (Нинова обаче е с пет години по-млада от Неделчев). Изпълнителят още веднъж сподели, че се счита за доста по-известен от Нинова.

Може да направя един радостен текст и видео по този случай, сподели още Икебаната.

Вижте повече във видеото:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР