На 30 септември приключи финансовата година в САЩ, като до

...
На 30 септември приключи финансовата година в САЩ, като до
Коментари Харесай

Временното разрешаване на кризата с финансирането на правителството в САЩ няма да разреши нито един проблем на американското общество

На 30 септември завърши финансовата година в Съединени американски щати, като до последния миг Демократическата и Републиканската партии продължаваха да имат различия по законопроекта за финансиране на федералните организации.

Все отново Конгресът съумя да реализира единодушие, законопроектът бе одобрен и бе избегнато прекъсване работата на държавното управление. В него обаче не са включени клаузи за съществени съкращения на федералните разноски и за усилване на граничния надзор, за които упорстват републиканците, нито е планувано желаното от демократите финансиране за Украйна. Така че разногласията сред двете партии ще продължат.

Според анализатори, въпреки прекъсване работата на държавното управление да бе избегнато в последния миг, гласуването на законопроекта за краткосрочното финансиране няма да позволи нито един от дълбоките проблеми на американското общество.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР