На 30 септември изтича срокът, в който фирми и граждани

...
На 30 септември изтича срокът, в който фирми и граждани
Коментари Харесай

НАП: Има 12 дни за оправяне на грешки в данъчните декларации

На 30 септември изтича срокът, в който компании и жители могат да подадат коригиращи заявления, заяви Националната организация за приходите.
От Национална агенция за приходите напомнят, че данъкоплатците, в случай че са позволили някакви неточности при попълването на данъчните си заявления за приходите от 2019 година, към момента имат опция еднократно да поправят данните. Става дума за декларациите по двата закона - за облагане на приходите и на корпоративната облага.
 Становище на съд: Медийният звук е навредил на хората, а не течът на данни от Национална агенция за приходите Становище на съд: Медийният звук е навредил на хората, а не течът на данни от Национална агенция за приходите
От изтеклите от Национална агенция за приходите персонални данни на милиони българи не следва, че приходната организация не е направила нужното да ги опази, а терзанията...
Подробна информация е оповестена на уеб страницата на приходната организация. Данъкоплатците могат да задават въпроси и на единния телефонен номер 0700 18 700.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР