На 30.05. в 13.00 часа на обяд настъпва Новолуние в

...
На 30.05. в 13.00 часа на обяд настъпва Новолуние в
Коментари Харесай

Новолуние в Близнаци: Напрежение за подвижните знаци Близнаци, Стрелец, Риби и Дева

На 30.05. в 13.00 часа на обяд настава Новолуние в знака Близнаци. Тогава градусите от придвижването на Луната ще съответстват с тези на Слънцето. Действието на събитието ще се усеща най-силно от 29.05. до 31.05. Тези три дни не са подобаващи за разправии с сътрудници или с хора от обкръжението, за пътувания, промяна на жилище или офис, пласиране или пазаруване на значими неща, само че за сметка на това са положителни за правене на равносметка и правене на тактика за бъдещи дейности.

Събитието доста мощно ще повлияе на преценките ни. Под неговото мощно влияние ще усещаме мощен спор сред съзнателните ни потребности и стремежи (Слънцето) и сред подсъзнателните ни потребности и страсти (Луната). За това е значимо да сме доста деликатни и да не прибързваме с взимането на решения, както и със стартирането на неща.

Най-напрегнат ще бъде интервалът към Новолунието за преносимите знаци Стрелец, Риби, Близнаци и Дева, както и за хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е някои от тях да се изправят пред минал спор или хора от предишното им, които мощно ще ги под напрежение, до момента в който други ще имат мощен ентусиазъм да трансформират неща в изявите, работата или връзките си.
Много е значимо да запазят трезвата си преценка и да не се поддават на моментното си прочувствено положение, до момента в който се оправят с провокациите.

Водните знаци Скорпион и Рак ще изживеят интервала към Новолунието много сантиментално и мечтателно. Добре е да си оставят време за отмора и да не се претрупват с работа.

Въздушните знаци Водолей и Везни е добре да се пазят от непотребни разправии със заобикалящите, тъй като има риск да си скапват връзките с хора, които по принцип харесват.

Огнените знаци Лъв и Овен ще имат предпочитание да споделят интензивно с другите и да са в центъра на събитията. При тях не са изключени къси пътувания или забавни позвънявания и известия.

Земните знаци Козирог и Телец ще са мощно ангажирани с финансови въпроси и може да решат да разширят активността си или да намерят нови способи за облага.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР