На 3 октомври 2020 г. на площад Възраждане“ в Плевен

...
На 3 октомври 2020 г. на площад Възраждане“ в Плевен
Коментари Харесай

Първото издание на Тичай с кауза FUN RUN Плевен 2020 ще се проведе на 3 октомври

На 3 октомври 2020 година на площад „ Възраждане “ в Плевен ще се организира първото издание на всеобщото спортно мероприятие „ Тичай с идея Fun Run Плевен 2020 “. Началният час на събитието е 10.30 ч. В взаимозависимост от възрастта си участниците ще пробягат една, две или три обиколки на Параклис пантеон „ Свети Георги Победоносец “. Предвиден е и всеобщ крос с дължина 3 километра без възрастови ограничавания. По време на събитието за участниците и гостите ще има занимателни игри и лотария с награди. В музикалната стратегия ще вземат участие сформира от Центъра за работа с деца – Мажоретен състав с началник Цветелина Стойчева, и Танцов състав „ Нашенчета “ с живописен началник Огнян Летов.

Мисията на събитието е да приобщи деца и възрастни хора с увреждания, да промени необятните публични настройки към тях и да покаже, че интензивният и пълностоен обществен живот може да бъде наличен за всеки. Лица на събитието са ултрамаратонецът и треньор Краси Георгиев и влогърката Криси Колева от “Вкъщи с Криси ”. Двамата имат идея да споделят за изгодите от дейния метод на живот, здравословното хранене и многообразието.
Организатори на „ Тичай с идея Fun Run Плевен 2020 “ са едни от най-големите и дейни фондации, сдружения и обществени предприятия в страната: JAMBA (Фондация “Сошъл Фючър ”), Фондация “Светът на Мария ”, обществено дружество Айс-Оупън ЕООД, Национален алианс за обществена отговорност в партньорство със Сдружение " Аутизъм през днешния ден ", БАЛИЗ - Българска асоциация за лица с интелектуални усложнения. Спортната демонстрация ще се състои с поддръжката на Община Плевен. Официален сътрудник на събитието е застрахователно сдружение „ Евроинс ” АД.
Събитието дава обещание вълнуващо прекарване за всички деца и родители. Регистрацията за присъединяване е безвъзмездна. Повече информация и регистрация на:.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР