На 3 ноември започват международните продажби на флагманския смартфон iPhone

...
На 3 ноември започват международните продажби на флагманския смартфон iPhone
Коментари Харесай

Apple ще предлага два нови iPhone X, специално за хората с по-ограничени финанси

На 3 ноември стартират интернационалните продажби на флагманския смарт телефон iPhone X, който в Съединени американски щати се продава при цена $999 за версията с 64 GB флаш-диск и $1049 за модела с 256 GB. Високите цени отблъснаха значително купувачи, само че Apple ще предложи нови два iPhone X, които медиите незабавно нарекоха “iPhone X за бедните”.
Китайският Economic Daily заяви, че Apple към този момент е подготвена с два нови iPhone X , с кодови имена Lisbon (Лисабон) и Hangzhou (Ханджоу), които в началото ще се продават единствено в Китай. Apple се взема решение на тази стъпка, тъй като прекалено много китайци не виждат смисъла в прекомерно скъпите смарт телефони и отрицателно се отнасят към мобилните устройства с толкоз високи цени.



Economic Daily добавя, че Apple е основала двата нови iPhone X особено “за бедните”, с което да притегли вниманието на по-широк кръг купувачи, които желаят, само че не могат да си разрешат закупуването на телефон за $1000. Китайският пазар е извънредно сензитивен към цените и за опазване на пазарния си дял управлението на Apple е решило да сътвори две не толкоз скъпи версии на своя безрамков флагман. Прототипите са към този момент подготвени и всеобщото произвеждане на тези устройства се чака да стартира още този месец.



Изданието допуска, че понижението на цената ще стане за сметка на процесора, лицевия скенер, главната камера, безжичното зареждане и други.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР