На 3 март от София ще излети специален полет на

...
На 3 март от София ще излети специален полет на
Коментари Харесай

„Аерофлот“ с извънреден полет от България за 3 март, за да прибере руснаци в Москва

На 3 март от София ще излети специфичен полет на самолетната компания " Аерофлот ", с цел да върне руснаците, които желаят, в родината им, оповестяват от компанията.

Полетът ще се извършва взаимно с самолетна компания " Россия ".

„ Граждани на Руската федерация, които са в чужбина и имат двупосочни билети на която и да е съветска самолетна компания, които към този момент са минали на отвън територията на Русия, могат да употребяват превоз до Москва “, прецизират от Аерофлот.

Ден по-рано Федералната организация за въздушен превоз предложи на руснаците в чужбина да не чакат филантропични полети, а да се върнат в родината си по различни направления. Така руснаците бяха посъветвани да летят да вземем за пример през Азербайджан, Армения, Казахстан, Катар, ОАЕ, Турция. Освен това Федералната организация за въздушен превоз предложи на руснаците да се въздържат от неофициални пътувания до непознати страни в близко бъдеще.

На 28 февруари вицепрезидентът на Руския съюз на туристическата промишленост Юрий Барзикин сподели, че жителите на Руската федерация, които не могат да летят от други страни до Русия, би трябвало да се свържат с консулствата и съветското външно министерство.

В същия ден Европейският съюз забрани на самолети на съветски превозвачи да кацат, изхвърчат или летят над територията на страните членки на Европейски Съюз поради военните дейности, извършени от Русия. В отговор Москва предприе огледални ограничения против 37 страни: ще им бъде неразрешено да влизат във въздушното пространство на Руската федерация.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР