На 3 и 4 ноември метрото няма да се движи

...
На 3 и 4 ноември метрото няма да се движи
Коментари Харесай

На 3 и 4 ноември метрото няма да се движи между "Васил Левски" и "Сердика"

На 3 и 4 ноември метрото няма да се движи сред "Васил Левски" и "Сердика"
Метрото ще се движи сред станция „ Васил Левски “ и станция „ Сердика “ до среднощ. Двете спирки стават крайни през почивните дни, само че сред тях е очакван наземен превоз, който е безвъзмезден за носещите своя билет за метро или карта.

„ Движението до "Младост" от стадион „ Васил Левски “ ще бъде обезпечено, до летището, до Бизнес парка, както си е по график и придвижването от „ Сердика “ в посока „ Сливница “, „ Обеля “ и оттова до станция „ Витоша “ по втората линия ще бъде същото, както е в съботно-неделния график “. Това сподели пред БНР шефът на столичния "Метрополитен" инж. Стоян Братоев във връзка известията, че мотрисите няма да се придвижват сред двете станции на трети и четвърти ноември поради дейностите по създаване на третия метродиаметър.

„ В неделя вечерта, от 12 часа, ще бъде подавано към този момент напрежение и в понеделник ще си тръгне метрото. Нарочно сме създали по този начин, че машината да премине в събота и неделя, когато има по-малко натоварване на метрото. Тя от няколко дни се приготвя за тръгването “.

Строителните действия няма да се усещат на повърхността. Това е единствена точка по трасето, на която има сходно прекосяване и Братоев се надява прекъсването да е само в активността на метрото. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР