Нашият ангажимент, който сме заявявали, е до края на нашия

...
Нашият ангажимент, който сме заявявали, е до края на нашия
Коментари Харесай

Кметът на София: Нашият ангажимент е до края на мандата ни да има поне един работещ лифт

Нашият ангажимент, който сме заявявали, е до края на нашия мандат да има най-малко един работещ въжен превоз. Надяваме се да има много по-всеобхватно решение, а освен един, с цел да може планината да бъде налична. За това работим, увери кметът на София Васил Терзиев на брифинг по отношение на неработещите лифтове до Витоша и вероятните решения.

По думите му няма по какъв начин да има упования за шест месеца да се реши проблем, завещан от остарялото ръководство на Столичната община и датиращ от 2007 година

Чухме много измислици на тематиката с Витоша и от ГЕРБ да пробват да хвърлят виновността за нещо, което те са сътворили на някой различен и да се постанова да приказваме по какъв начин за шест месеца не сме съумели да създадем неща, за които те са имали 35 шестмесечия - от времето, когато са продали лифтовете с един безразсъден контракт, който не ни пази ползите по никакъв метод.

По-рано през днешния ден от групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет желаеха освобождението на заместник-кмета по правни въпроси на Столичната община и обявиха, че има безучастие от страна на кмета на София по въпроса със Симеоновски въжен превоз.

След години на незаконно безучастие от страна на тогавашните ръководещи, сме напът да загубим дефинитивно Симеоновския въжен превоз, разгласи през вчерашния ден ръководителят на Столичния общински съвет Цветомир Петров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР