На 29 октомври от 09:30 часа Комисия за защита на

...
На 29 октомври от 09:30 часа Комисия за защита на
Коментари Харесай

КЗП ще проведе Национална конференция на тема Партньорство за ефективен бизнес

На 29 октомври от 09:30 часа Комисия за отбрана на потребителите (КЗП) ще организира Национална конференция на тематика „ КЗП – партньорство за ефикасен бизнес “ в хотел „ Бест Уестърн Плюс Хотел Експо “, София, оповестиха от пресцентъра на комисията.

В рамките на Националната конференция ще се показват секторни тактики за българските предприятия. Част от тематиките в панела ще бъдат „ Предизвикателства пред туристическия бранш “ и „ Онлайн търговия “ с фокус върху празничните и постоянни понижения в бранша, като ще бъдат показани образования, извършени от КЗП на дребни и междинни предприятия. По време на форума ще бъдат показани дейностите и резултатите от работата на КЗП по план № BG16RFOP002-2.005-0001 – С01 „ Повишаване на успеваемостта и ефикасността на услугите, предлагани от КЗП за българските предприятия” по Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност 2014-2020 г.”, съфинансирана от Европейския фонд за районно развитие”.

Участие в панела ще вземат представители на Комисия за отбрана на потребителите, браншови и търговски организации, търговски предприятия, туроператори и туристически сътрудници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР