На 29 ноември от 11:30 ч. в „София Хотел Балкан,

...
На 29 ноември от 11:30 ч. в „София Хотел Балкан,
Коментари Харесай

Представят официално кафе "Кимбо" в България

На 29 ноември от 11:30 ч. в „ София Хотел Балкан ", зала „ Сердика " ще се състои конференция, дегустация и презентация на водещия кафе бранд „ КИМБО " (KIMBO). От дребното магазинче за кафе в Неапол - международната столица на еспресото, през днешния ден KIMBO е измежду водачите на италианския пазар и знак на неаполитанската традиция и пристрастеност към кафето по света. В конференцията ще вземат участие господин Мирослав Печев - притежател на „ Софсток ЛТД " ООД - формален представител на KIMBO за България, както и специфични посетители от Италия. Водещ на събитието ще бъде проф. Любомир Стойков.

Неаполитанското know-how на KIMBO се гради на неповторимата композиция от селектиране, разбъркване и изпичане на кафето. KIMBO се гордее с над 100 разнообразни бленда, получени вследствие на подбора на най-висококачественото зелено кафе с генезис от 50 страни по света. За да придаде присъщия жанр на неаполитанската традиция, KIMBO смесва и изпича кафето в своята фабрика в Неапол. Основна характерност на всички разновидности е богатият и кондензиран усет на кафето, а едно от най-силните образни послания за удоволствието от чаша кафе KIMBO се свързва с формата на вулкана Везувий - признака на Неапол.

В международен мащаб KIMBO се асоциира с най-популярния спорт по света - футболът, водеща пристрастеност на всеки италианец. Любопитен факт е, че измежду почитателите на кафе KIMBO са международни футболни имена от италианското калчо - футболисти от „ Милан ", „ Наполи ", „ Интер " и доста други. В България фамозното неаполитанско кафе към този момент също има своите почитатели и фенове, измежду които са Йоана Буковска, Поли Генова, Илиана Раева, учен Светлин Русев, Наско Сираков, Петър Попангелов, арх. Цветан Петров и други Част от тях ще участват и на формалното показване на кафето в България. По време на дегустацията гостите на събитието ще имат опцията да опитат някои от главните профилирани блендове кафе:

KIMBO EXTRA CREAM - съвършен баланс сред наслада и киселинност, компактно тяло и пикантни нотки за нескончаем послевкус.

KIMBO UNIQUE - гальовен бленд от Арабика и Робуста с внимателен мирис, наслада и мекост на усета за същински еспресо ценители.

KIMBO TOP FLAVOUR - бленд от 100% Арабика, точно селектирана непосредствено от плантациите. Перфектна композиция от наслада и лека киселинност.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР