На 29 май 2022г. от 10.00 ч. в Парк на

...
На 29 май 2022г. от 10.00 ч. в Парк на
Коментари Харесай

Спортен празник с велосипеди в Тракия

На 29 май 2022г. от 10.00 ч. в Парк на репресираните в регион Тракия ще се организира състезателен празник с колела за възпитаници от втори и трети клас.

Екипът на план ИНОЕЪР от Факултета по стопански и обществени науки към Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “, в партньорство с Клуба на мениджъра към ФИСН, Център „ Образование за народна власт “, Регионален информативен център „ Европа Директно – Пловдив “ и регион „ Тракия “ – община Пловдив, имат удоволствието да поканят учениците, от втори и трети клас, да вземат присъединяване в състезателен празник с колела под надпис  „Аз се грижа за моя зелен град“.

Събитието ще се организира в Парк на репресираните в регион Тракия на 29 май 2022г. от 10.00 до 11.00 ч.

ИНОЕЪР е първият български план финансиран по самодейността „Иновативни действия за градско развитие“ на Европейски Съюз, ориентиран към използване на новаторски решения за подвижност, зелено напредване, поощряване на културна и поведенческа смяна към по-зелени и щадящи околната среда способи на напредване. В Пловдив, в границите на плана, организираме събитието за да насърчим спортната интензивност на по-малките възпитаници и да възпитаваме отношение към запазване на околната среда.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР