На 29 април в дежурната част на РУ – Севлиево

...
На 29 април в дежурната част на РУ – Севлиево
Коментари Харесай

Шофьорка не спря на знак Стоп и предизвика меле

На 29 април в дежурната част на районно управление (на МВР) – Севлиево е постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие, зародило към 15:00 часа на кръстовище сред улиците „ Стефан Караджа “ и „ Иван К. Устабашиев “ в града. Това оповестиха от ОДМВР-Габрово.

По първични данни, 49-годишна жена от село Кормянско, лидер на лек автомобил БМВ “ не стопира на знак „ Стоп “, и лишава преимуществото на лек автомобил марка „ Опел “, ръководен от жена на 33 години, гражданин на село Крушево.

Баща и наследник катастрофираха край бившето летище в землището на Иново

В разследване на конфликта сред двете моторни транспортни средства, при излизане от пътното платно, лек автомобил „ Опел “ удря с предната си част, движеща се по тротоара жена на 62 години от Севлиево.

В резултат от удара, на пешеходката е породена междинна телесна щета, изразяваща се във фрактура на глезенна става, без заплаха за живота. Водачите, участници в пътния случай са тествани да приложимост на алкохол, като пробите и при двете са негативни. На местопроизшествието е осъществен оглед и е формирано досъдебно произвеждане.

Причините и механизма на пораждане на ПТП се проверяват под надзора на районната прокуратура в Севлиево.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР