На 29 април генералният секретар на ЦК на ККП Си

...
На 29 април генералният секретар на ЦК на ККП Си
Коментари Харесай

Китай отчита добро начало на икономическото си развитие през тази година

На 29 април генералният секретар на Централен комитет на ККП Си Дзинпин управлява съвещание на Политбюро на Централен комитет на ККП, на което бе изработен разбор на обстановката с стопанската система като се даде позитивна оценка на постигнатите триумфи в икономическото развиване през тази година и бяха сложени условия за „ предварителна защита и надзор на епидемията от COVID-19, стабилизиране на стопанската система и гарантиране на сигурността “, съобщи .

През тази година Китай сполучливо организира Зимните олимпийски игри и Параолимпийски игри. През първото тримесечие брутният вътрешен артикул на Китай се усили с 4,8% на годишна база, като равнището е по-високо от пазарното очакване.

„ Въпреки новата вълна на епидемията от COVID-19, увеличението на несигурността, породена от украинската рецесия и провокациите за икономическия растеж, заетостта и цените на стоките, в случай че ефикасно бъде уравновесено предотвратяването на епидемията и социално-икономическото развиване, като се слагат в център ползите и здравето на хората и се упорства за динамична политика за нулева заболяемост, може оптимално да се защитят живота и здравето на народа и редуцира отрицателното влияние на епидемията върху социално-икономическото развиване. Само в случай че засилим регулацията на макрополитиката и ефикасно направляваме рисковете, можем да осигурим естественото действие на стопанската система. Имаме задоволително пространство и политически принадлежности да издържим на удара “, съобщи Си Дзинпин.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР