На 28 септември в Москва, в апартамента си е намерен

...
На 28 септември в Москва, в апартамента си е намерен
Коментари Харесай

Отново странен смъртен случай на руски топ мениджър в голяма държавна компания

На 28 септември в Москва, в жилището си е открит мъртъв Павел Пчелников, шеф по връзките в Digital Logistics LLC, дъщерно сдружение на Руските железници, оповестява „ Московский комсомолец ”. По предварителни данни 52-годишният Пчелников се е самоубил. Снимки от ваканцията му, оповестени единствено преди месец, го демонстрират да се забавлява, без никакви признаци на меланхолия, отбелязва изданието.

Случаят е поредна необяснима гибел на съветски топ управител за годината. На 12 септември ръководещият шеф на авиацията на Корпорацията за развиване на Далечния Изток и Арктика (КРДВ) Иван Печорин почина при случай с лодка. През февруари, незабавно след уволнението му умира от инсулт и изпълнителният шеф на КРДВ Игор Носов.

На 1 септември вицепрезидентът на „ Лукойл ” Равил Маганов умря след рухване от прозореца на Централната клинична болница в Москва.

На 5 юли във вилно населено място покрай Санкт Петербург е намерено тялото на 61-годишният Юрий Воронов, общоприет шеф на транспортната компания Astra Shipping, която обслужва...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР