На 27.11. екипът на Слави Трифонов и самият той се

...
На 27.11. екипът на Слави Трифонов и самият той се
Коментари Харесай

Популярен наш журналист с унищожителна критика към Слави заради интервютата му с важните клечки

" На 27.11. екипът на Слави Трифонов и самият той се пробваха да оправдаят своята липса на професионализъм при провеждането на значимите изявленията със управителния хайлайф на страната ни. Обясненията им затвърдиха този непрофесионализъм. Първо е тезата, че се задават въпроси на суверена. Тази гръмка фраза в действителност значи въпроси на фенове. Но кои въпроси да се зададат се взема решение от екипа, тъй че въпросите са техни, подсказани от фенове и беше изцяло ненужно сричането на всякакви имена на хора.

Второ, когато решаваш да зададеш един въпрос е явно, че би трябвало да се опиташ да предвидиш отговорът и да подготвиш спомагателни въпроси. Това не е сложна задача, особено при цялостната предвидимост на нашите вождове. Във интервютата не се задаваха повече от 10 въпроса. При 8 души екип това е елементарно осъществима задача. Само 2 образеца: ще задаваш въпрос има ли монопол при установяване на цените на горивата?

Отговорът е явен /Борисов го е давал многократно/ - ами всеки може да внася откъдето, си желае. Ясно е, че би трябвало да провериш по какъв начин се внасят горива, какъв е редът. Проверката лишава 15 минути. Става ясно, че горивата се внасят през хранилища на един монополист и цената на продажба е една и съща. Имаш подготвен уточняващ въпрос.

Ще питаш ръководителя на Народното събрание дали не са нарушили конституцията, като са отхвърлили оставката на Делян Добрев. Очевадно е, че би трябвало да си подготвил решението на Конституционния съд по въпроса. Намирането му лишава 5 минути, а прочитането 30 секунди. Съдът ясно е споделил, че дейностите на болшинството са противозаконни.

Тази работа се прави преди интервютата и се споделя подготовка. Няма значение дали си водещ или публицист. Не вършиш тази работа след интервютата и да казваш - те ни излъгаха. Това суверенът назовава: " След дъжд, качулка ". Това написа в обществената мрежа Facebook известният наш публицист Владимир Береану.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР