На 26.08.2020 г. Софийска районна прокуратура (СРП) привлече към наказателна

...
На 26.08.2020 г. Софийска районна прокуратура (СРП) привлече към наказателна
Коментари Харесай

Задържаха джигита, ударил с джипа си два пъти кола с бебе в нея в София

На 26.08.2020 година Софийска районна прокуратура (СРП) притегли към наказателна отговорност Н. Р., на 39 години, за закононарушение по член 325, алинея 3, вр. алинея 2, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс.

Н. Р. е упрекнат в това, че на 19.08.2020 година, към 15,30 часа, в гр. София, на кръстовището на бул. „ Цар Освободител “ и ул. „ Георги С. Раковски “, е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото. Деянието се отличава с изключителна смелост и е осъществено при ръководство на моторно транспортно средство.

Обвиняемият карал джип "Мерцедес " G 63, когато без каквато и да е причина, блъснал поредно два пъти спрял в дясно на пътя лек автомобил "Ситроен " С1, до момента в който в него се е намирала Е. Т. и малолетното ѝ дете - на 10 месеца. Деянието е осъществено на централно столично кръстовище. В хода на следствието са открити и разпитани очевидци – очевидци. Иззети са записи от охранителни камери в региона на местопроизшествието, привързан е и запис, излъчен в ефира на национална телевизия. Направени са разпознавания.

Автомобилът, с който е осъществено действието, е регистриран като благосъстоятелност на компания „ С.Р. “ ООД, като все още е разгласен за общодържавно търсене.

За осъщественото от обвинения Н. Р. закононарушение се планува наказване отнемане от независимост до пет години.

Предвид високата социална заплаха на действието и причинителя на 26.08.2020 година прокурор при СРП е постановил задържане на Н. Р. за период до 72 часа, след приключването на които ще бъде направено и импортирано искане до Софийски областен съд за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения, оповестяват от пресцентъра на Софийска районна прокуратура.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР