На 25-ти януари къща в село Драганово, община Горна Оряховица

...
На 25-ти януари къща в село Драганово, община Горна Оряховица
Коментари Харесай

Пожар изпепели къща в Драганово: Не можем да си извадим нови документи

На 25-ти януари къща в село Драганово, община Горна Оряховица изгаря до основи. Семейството остава на улицата, само че бързо е приютено от техен комшия. Разбрали за нещастието, хиляди хора освен от селото, само че и от цяла България оказват помощ на пострадалите с пари, страителни материали облекла, одеала и други движимости.



 

" Ние даже не разбрахме какво се случва. През нощта ме разсънва бащата и споделя, че няма ток. Отварям моята врата и пред очите си виждам напряко пъкъл. Паникьосах се. Излязох на открито, на студа, както съм спал - съвсем гол и бол, единствено хванах един телефон и ключовете на колата. Мислех, че съм взел и документите, само че очевидно не съм ", споделя Деян Томов пред.

 

Проблемът на Деян и фамилията му с документите се оказва значителен. Към момента на публикуването на материала пожарната към момента не е написала протокол и не е направено мнение за повода, породила бедствието. 

 

Семейство Томови нямат персонални документи, тъй като са изпепелени от огнения пъкъл, затова подлежат на глоба за това. Паспортна полиция не може да им извади нови документи, без да ги санкции, тъй като към момента се водят изгубени. За да не бъдат глобени, би трябвало да бъде възложен протокол от пожарната, а тя, от своя страна, ги препраща още веднъж в паспортна полиция. И по този начин фамилията на Деян се оказва в един обаян кръг, от който към момента няма излизане.

 

" Важното е да има вяра и не би трябвало човек да я губи. Колелото се върти. Къщи се строят, печелят се пари. Като си здрав, всичко става ", безапелационен е той.

Който желае да помогне на фамилията, може да го направи като показа тази вест, подари пари или им помогне с движимости или строителни материали:

 

 

Цялото изявление може да видите.

 

Интервю на Илиана Симеонова

 

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР