На 22 октомври, излиза новият роман на Дейвид Балдачи „Едно

...
На 22 октомври, излиза новият роман на Дейвид Балдачи „Едно
Коментари Харесай

Дейвид Балдачи с нов вълнуващ трилър - slava.bg

На 22 октомври, излиза новият разказ на Дейвид Балдачи „ Едно положително дело “, с логото на издателство "Обсидиан ". Писателят за първи път взема решение да написа в друга ера. Резултатът е ослепителен ретро трилър, написан в най-хубавите обичаи на жанра. През 1949 година Алойшъс Арчър идва в дребен южняшки град.

Той не има нищо с изключение на няколко $ и облеклата на гърба си. След като е оживял на фронта през Втората международна война и е излежал присъда за закононарушение, което не е направил, младият мъж се стреми към ново начало, към кротичък и спокоен живот.

Но дребният град се оказва впримчен в интриги и не по-малко рисков от бойните полета в Европа и престоя на Арчър в пандиза. Още през първата си вечер на независимост той среща локален предприемач, който му дава обещание положително заплащане, в случай че прибере солидна сума от негов дебитор.

Така Арчър е замесен в съперничеството сред двамата най-влиятелни поданици на града. И когато единият от тях е погубен, основният обвинен се оказва точно той. Това е началото на жестока игра без правила.

Всички забъркани крият надълбоко заровени секрети, които Арчър би трябвало да извади нескрито, с цел да не се върне зад решетките или даже да увисне на бесилката. Блестящ ретро трилър за феновете на престъпните загадки в жанр Реймънд Чандлър.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР