На 21 юли, когато бе последното предаване за този сезон,

...
На 21 юли, когато бе последното предаване за този сезон,
Коментари Харесай

Сашо Кадиев се сбогува със зрителите със сълзи на очи

На 21 юли, когато бе последното предаване за този сезон, Кадиев се сбогува със феновете и екипа на „ Преди обед “. За 12 години на дребния екран, той има цели 2 540 ефира. Той означи, че след толкоз дълго време поема по нов път, защото желае да сътвори нещо ново и друго, както и да е по-активен на театралната сцена.

 

Освен това призна, че е почнал на смешка като водещ на предаването, само че напълно не на смешка се изнизали 12 години, в които той израсна като експерт пред очите на феновете. Двамата с Деси даже се трансфораха в обичаната екранна двойка на стотици фенове. Той не скри, че предаването е било най-вълнуващото премеждие в живота му, само че желае да поеме по нов път.

 

Именно предаването „ Преди обед “ го научило, че фантазиите се сбъдват, че може да става рано, само че не и да стига в точния момент. Разбира се около множеството триумфи е позволил и редица неточности, от които обаче си е извадил поуките.

 

Признава, че през последните две години му било доста мъчно да съчетава актьрството и работата си като водещ в „ Преди обед “.

Деси Стоянова не можа да повярва на това, че Сашо Кадиев не се успа най-малко за последното си предаване. На финала тя му подари доста персонален подарък – албум със занимателни техни фотоси през годините.

 

Кадиев към този момент отдъхва на морето и се приготвя за новия сценичен сезон. Той е доста благополучен от това, че най-сетне ще има опцията да се отдаде на огромната си обич – театъра.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР