На 21-ви април любимият Меркурий отново става ретрограден и ще

...
На 21-ви април любимият Меркурий отново става ретрограден и ще
Коментари Харесай

От днес пак ретрограден Меркурий: Какво носи на всяка зодия

На 21-ви април " обичаният " Меркурий още веднъж става назадничав и ще се постарае добре да ни обърка живота.

Ретроградният Меркурий значи, че когато планетата на връзката се забави и се движи обратно, това не е моментът да вземате значими решения или да стартирате нещо ново. Ретроградният Меркурий е време за обзор, преизчисляване, преосмисляне и връщане към предишното. Всъщност това е идеалното време да се освободите и да се обърнете към себе си.

От 21 април до 15 май Меркурий ще бъде назадничав във закрепения земен знак на Телец, което в рождените карти на всички ще докара до интервал на преразглеждане, преоценки и размишления.

В този интервал на напред във времето е пестеливостта и преосмисляне навиците за харчене. Добре е да се направи равносметка и във връзка с персоналния любовен живот и в връзките с другари и членове на фамилията, написа Една.бг.

Ето какво може да чака всяка една зодия от този провокационен интервал:

Овен

Всичко, което Овенът би трябвало да направи, е просто да се управлява обстановката и да не рискува на вятъра. Ако хората от този знак продължат да живеят както са привикнали, Меркурий бързо ще ги " накаже ” за нахалството им. Един от универсалните препоръки за интервала на назадничав Меркурий се отнася до увеличението на спестяванията. Хората от тази Огнена зодия не би трябвало да надвишават бюджета си, тъй като това може да докара до вълна от проблеми.

Телец

Трудностите в общуването с другите ще се появят от първия ден на ретроградната етапа на Меркурий на 21-ви, тъй че ще бъде значимо да деянията въздържаност допустимо най-бързо. Ако някой приказва неприятно за вас или околните ви, по-добре не го приемайте персонално, а се пробвайте умерено да разрешите спора. В момента нямат потребност от врагове и пререкания.

Близнаци

Време е да върнете лентата обратно и да видите по какъв начин сте се държали в връзките си с околните. Невинни ли сте, колкото бихте желали да си мислите, или би трябвало да отделите време за деликатно изследване на държанието си? Важно е да не попадате в модел на приоритизиране на себе си за сметка на другите или противоположното. Уверете се, че давате място за връзка и саморефлексия.

Рак

Това е идеалният миг да се уверите, че сте сложили нужните граници и заявявате ясно желанията си. Фактът, че сте наясно с вашите мощни и слаби страни, ще подсигурява, че ще постигате задачите си с лекост. Хората ще гледат на вас като на водач на мира, някой, който може да резервира честността. Грешките са естествени, тъй като всички сме хора, само че ретроградният Меркурий е моментът, в който би трябвало да отстраните грешките.

Лъв

Ретроградният Меркурий е времето за размисъл вкъщи. Помислете за спомените си от ранното детство и ги запишете допустимо най-подробно - колкото по-ранен е споменът, толкоз по-добре. С напредването на ретроградния Меркурий ще бъдете посещавани от призраците на минали връзки. Обърнете внимание на синхрона сред вашите някогашни сътрудници и това, което сте научили за любовта като дете.

Дева

Въпреки че кипите от неповторими хрумвания, които нямате самообладание да споделите и осъществите, добра концепция е да изгладите детайлите преди да вършиме промени в професионалния си живот. Чувствате ли се заредени с задоволително знания, с цел да споделяте и учите другите? Ако не, в този момент е отлично време да наваксате с познанията си по някои тематики.

Везни

Не се тревожете, в случай че се чувствате неловко и не на място. Периодът е подобен, само че хубавото е, че ще имате време за взор във вътрешността към себе си. Този назадничав Меркурий бележи време да наваксате със отговорностите си, които евентуално сте позабравили около всичко останало, в това число и личното си здраве и благополучие.

Скорпион

За да запазите спокойствието на работното си място, най-добре е да поспрете, да сътрудничите и да слушате. Можете да попаднете в клопката да се концентрирайте върху свършването на работата и не всеки път да изразявате терзанията си. Вие сте човек с доста познания, тъй че си позволете опцията да блеснете. Поемането на опасности е тъкмо методът, по който си позволявате да съумеете. Успехът ви е тъкмо зад ъгъла.

Стрелец

Може би се чувствате много неразбрани, даже повече от нормалното. Също може да се наложи да премислите незабавно по какъв начин думите ви рефлектират върху другите. Това ще е същинско предизвикателство, само че до края на ретроградата ще имате доста по-дълбоко схващане за личния си метод на другарство.

Козирог

В духа на трансформацията имате опцията да си поемете мирис и да се възхитите до каква степен сте стигнали. Необходими са доста старания, с цел да успявате и е значимо да следите напредъка си. Оценявайте израстването на вашите другари – те са ваши съдружници. И в случай че осъзнаете, че нещо или някой не е напълно в сходство с растежа ви, отделете време, с цел да разберете за какво и да поговорите с тях.

Водолей

Водолеите би трябвало да бъдат доста деликатни в любовната сфера, тъй като Меркурий може да завихри любовни триъгълници. Водолеите могат да станат по-ревниви от нормалното и също да стартират да се заглеждат в други хора, като по този метод предават сродната си душа. Това може доста да нарани обичан човек и да му аргументи огромна болежка. Енергията на хаоса, подхранвана от Меркурий, ще бъде същинско тестване за волята на хората от този знак.

Риби

Астролозите поучават Рибите да се отърват от илюзиите си допустимо най-скоро. Това се отнася както за връзката с други хора, по този начин и за персоналните каузи и желания. Важно е да видите света подобен, какъвто е, като свалите розовите очила. В противоположен случай може да заживеете в рискова илюзия, която няма да ви донесе същинско благополучие, каквото заслужавате.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР