На 21 и 22 май в град Горна Оряховица се

...
На 21 и 22 май в град Горна Оряховица се
Коментари Харесай

Награди за Студио „Сарандев“ от конкурса „Нова музика“ – Горна Оряховица

На 21 и 22 май в град Горна Оряховица се организира XVI Международен конкурс за реализатори на известна ария „ Нова музика “2022.

В него взеха присъединяване и артисти от Студио „ Сарандев “ при Младежки център – Добрич с вокални педагози Елена Карабельова и Жана Стефанова. Те съумяха да сграбчен няколко награди в оспорвана конкуренция с други гении от доста градове на страната: Велико Търново, Пловдив, София, Карлово, Търговище, Горна Оряховица, Русе, Шумен, Варна, Сопот, Плевен, Панагюрище, Велинград и други
Ивайла Михайлова, възпитаничка на Елена Карабельова, се пребори за призовото второ място във втора възрастова група.
Четири ученички на младия вокален възпитател на Студио „ Сарандев “ Жана Стефанова се показаха в състезанието и се завърнаха от Горна Оряховица с оценки. Сиана Славчева е с трета премия в първа възрастова група. Ванеса Кънчева също съумя да грабне трета премия при най-малките. Никол Михайлова  и Никол Николова са с поощрителни награди надлежно в първа и в трета възрастови групи.

Журито, оценяващо осъществяванията на участниците бе в състав: Милена Добрева – вокален възпитател и диригент, Георги Янков – вокален възпитател, проф. Валентин Мунтеан – Румъния.

Организатори на състезанието „ Нова музика “ са Община Горна Оряховица и НЧ „ Напредък –1869 “ – Горна Оряховица.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР