На 21 април 2018 Българската асоциация по хемофилия за 3-та

...
На 21 април 2018 Българската асоциация по хемофилия за 3-та
Коментари Харесай

Велопоход „ЗАЕДНО“ в подкрепа на хората с хемофилия тръгва в София, Пловдив, Варна и Бургас на 21 април!


На 21 април 2018 Българската асоциация по хемофилия за 3-та поредна година провежда Велопоход " Заедно " в поддръжка на хората с хемофилия. Социално-спортното събитие започва тъкмо в 11:00 ч. по едно и също време в 4-те най-големи града у нас – София, Пловдив, Варна и Бургас и ще премине под патронажа на Датското посолство в София и Министерство на Здравеопазването. Сборният пункт в София са Пилоните на НДК, във Варна – Входа на Морската Градина, в Пловдив – Площад " Съединение " и в Бургас - Площад " Тройката ". Тази година акцията по случай Световния ден на Хемофилията ще премине под мотото " Споделянето е мощ! "

Асоциацията годишно отбелязва Световния ден на Хемофилията на 17 април с разнообразни обществени събития и планове, които целят да дадат публичност на самодейностите за обезпечаване на нужното лекуване на хората с наследствени нарушавания на кръвосъсирването.

 Велопоход „ ЗАЕДНО “ в поддръжка на хората с хемофилия потегля в София, Пловдив, Варна и Бургас на 21 април! Българската Асоциация по Хемофилия

За трета поредна година Асоциацията провежда Велопоход " Заедно " в поддръжка на хората, страдащи от това съществено обществено значимо заболяване. Тази година акцията ще премине под надпис " Споделянето е мощ ", с което се приканва общественият бранш и здравните институции да станат по-колаборативни с неправителствените организации, които работят в посока възстановяване на изискванията на живот на деца, младежите и възрастните в този характерен случай - пациентите с хемофилия. Всички хора, организации и институции са поканени да се обединят в името на една благородна идея.

Велопоходът е определен за главен акцент на акцията, с което Асоциацията цели да популяризира велоспорта като целесъобразен и потребен за хората с хемофилия. Всичките планове и обществени начинания работят в посока отбрана на правата и ползите им, акцентирайки на правилото, че благодарение на модерно лекуване и обществена поддръжка, те могат да бъдат ЗАЕДНО, равностойно интегрирани – част от едно разрастващо се гражданско общество.

С обединяването на допустимо най-вече хора във велопохода, се цели да се притегли вниманието на необятната общност, както и на здравните и обществени институции, които са виновни за обезпечаване на по-добро лекуване и условия за живот на пациентите.

 Велопоход „ ЗАЕДНО “ в поддръжка на хората с хемофилия потегля в София, Пловдив, Варна и Бургас на 21 април! Българската Асоциация по Хемофилия

Велопоход " Заедно " започва на 21 април тъкмо в 11:00 часа по едно и също време в 4-те града - София, Пловдив, Варна и Бургас. Маршрутите и в 4-те града са леки и по-скоро алегорични, съобразено с децата и болните, които ще се включат.

Велопоход " Заедно " София

Велопоход " Заедно " Пловдив
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР