На 20 септември в резиденцията на посолството на Испания се

...
На 20 септември в резиденцията на посолството на Испания се
Коментари Харесай

Конференция „Приемане на еврото в България, мнението на бизнеса“

На 20 септември в резиденцията на посолството на Испания се състоя конференция на ръководителя на „ Българска комерсиално – промишлена палата “ господин Цветан Симеонов, озаглавена „ Приемане на еврото в България, мнението на бизнеса “. На събитието участваха посланикът на Испания Алехандро Поланко и представители на комерсиалната работа при посолството на Испания .



Участваха 30 души от разнообразни испански компании внедрени в България, които бяха осведомени за терзанията и вероятните резултати, които бъдещото приемане на еврото ще има в България. Г-н Симеонов обхвана публичните, политически и стопански аспекти на тази значима стъпка и изрази персоналната си поддръжка, както и тази на БТПП, като изрази убеденост, че въвеждането на единната валута ще бъде извънредно потребно за обществеността и българските компании, чиито страхове и терзания, според данните касаещи страните в еврото са в множеството случаи не основателни.

Търговската работа на посолството показа обширната си стратегия от стопански си действия, която включва железопътния бранш, smart mobilty, „ зелен “ водород, бебешки аксесоари, здравни технологии, ръководство на водите, гурме кухня, недвижими парцели и важен стратегия за стипендии за испанските компании в чужбина на стойност 60 милиона евро, от които страни от Европейски Съюз като България биха могли да се възползват.

Източник: Посолство на Испания в България
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР