На 2 май Дейвид Бекъм навърши 47 години. Легендата на

...
На 2 май Дейвид Бекъм навърши 47 години. Легендата на
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм на 47 - Вики разтопи сърцето му с романтично послание. Звездното семейство готви ново грандиозно събитие

На 2 май Дейвид Бекъм навърши 47 години. Легендата на Манчестър Юнайтед и Англия, възприеман като един от най-сексапилните мъже на света, получи очарователни поздравления в обществените мрежи от брачната половинка си Виктрия и децата си.

"Обичам те толкоз доста, Дейвид Бекъм ", написа Виктория. "Ти си най-невероятният брачен партньор, който някой би могъл да желае. Чувствам се същински благословена. За мен ти си всичко. Обичам те толкоз доста. Честит рожден ден. "

Малко по-късно половинката му разгласява и втора серия снимки, на които Дейвид е дружно с четирите им деца - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър, и добави поздрави и от тях. "Честит рожден ден, Дейвид Бекъм – най-хубавият баща ", гласи посланието. "Всички те обичаме толкоз доста. Целувки от нас. "

Той се ожени за Виктория през лятото на 1999 година в палат, покрай Дъблин. На церемонията участваха едвам 29 души.

Междувременно английските медии разпространиха новината, че семейство Бекъм готви нова женитба след тази на най-големия си наследник - Бруклин. Въпреки че е едвам на 19 години, Ромео е решил да последва образеца на батко си и да се врече във честност на приятелката си. Малкият наследник на футболиста и някогашната певица от "Спайс гърлс " е отдал сърцето си на чаровната манекенка Миа Реган.



Намеренията си за женитба Ромео показа с родителите си на фамилно събиране. Желанието му било изключително задушевно признато от мама Вики, която харесвала Миа, твърди непосредствен на звездната фамилия пред "Мирър "

"Ромео и Миа са омагьосани един от различен и сигурно желаят да споделят живота си дружно. Те си приказваха какъв брой доста желаят огромно семейство и нямат самообладание да слагат началото “, показва източникът, като прибавя още, че Ромео даже отсрочил годежа си поради сватбата на Бруклин с Никола Пелц.

"Той не искаше да направи нещо, което да отнеме светлината от прожекторите от Бруклин, по тази причина го изчака да се ожени ", твърди приятелят на Бекъмови.

Искрата на любовта сред Миа Реган и Ромео Бекъм племва през 2018 година, само че романса си влюбената двойка разкрива по-късно в обществените медии. Работата си като модел Миа съчетава с посещаване на курсове по история на изкуството. Сред пристрастеностите на хубавицата са рисуването и фотограията.

"Тя е доста друга от Никола Пелц. Винаги е заявявала, че желае да се омъжи във Англия и ще направи надалеч по-скромна женитба от тази на Никола и Бруклин ", написа изданието.

Припомняме, че сватбата на Бруклин и Никола бе едно от звездните събития на годината. За обилното празненство в имението на бащата на булката милиардера Нелсън Пелц в Палм Бийч, Флорида, бяха изхарчени над 3,5 млн. евро. На събитието участваха доста ВИП персони, измежду които тенис легендата Серина Уилямс, началник готвач Гордън Рамзи, актрисата Ева Лонгория и други

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР