На 2 февруари голямата ни актриса Стоянка Мутафова отпразнува своите

...
На 2 февруари голямата ни актриса Стоянка Мутафова отпразнува своите
Коментари Харесай

Унизиха брутално голямата ни актриса Стоянка Мутафова, тя не е на себе си

На 2 февруари огромната ни актриса Стоянка Мутафова отпразнува своите 97 години. Рождения си ден тя посрещна на сцената на зала 1 на НДК дружно със свои сътрудници, другари и дългогодишни фенове.

Първата огромна издънка на спектакъла бе наемането на Кирил Ефремов за водещ, който стоеше бутафорно до Аня Пенчева, която износи вечерта на плещите си. Безвкусните смешки на артиста не отиваха за сходно събитие, касаещо една от най-големите звезди на България. Още повече, че от сцената се подигра със Светия Синод. 

Събитието продължи по сюжет, а от звездите първа на сцената се качи Йорданка Христова. Според огромна част от публиката в залата тя трябваше да закрие спектакъла, а не след нея да се изредят знайни и незнайни артисти, които отегчиха до болежка и публиката, и самата рожденичка. 

Стояна на няколко пъти правеше знаци да й дадат микрофона и да приветства хората, които са пристигнали поради нея. Никой обаче не отрази нейното предпочитание и всеки гледаше да си продължи по авансово написания сюжет, който очевидно изключваше тирада на огромната звезда на вечерта. 

И събитието си продължаваше монотонно, а хората се чудеха на " Златният Орфей " ли са попаднали с всички ретро звезди, които взеха решение да натрупат популярност на гърба на актрисата. И очевидно цялото събитие щеше да продължи в същия дух, до момента в който щерка й Мария Грубешлиева и редакторът на книгата " Добър вечер, столетие мое " не взеха решение да й подадат микрофона, подтийквайки я да опише някоя забавна история от живота си. Това очевидно не бе в сюжета, което си пролича в смаяните погледи на водещите Кирил Ефремов и Аня Пенчева.

Според публиката обаче това бе най-силният миг на вечерта. " Ние бяхме отишли да забележим Стоянка, да чуем какво ще опише, да ни разсмее или разплаче. А те ни натрапиха артисти от нафталина и такива, които се чудят по какъв начин да изпъкнат. Каква търсеха Теди Кацарова и Нели Петкова на този концерт ", беснееха феновете на Стоянка след края на тържеството, написа Блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР