На 2 декември Бионсе и Ед Шийрън излязоха на една

...
На 2 декември Бионсе и Ед Шийрън излязоха на една
Коментари Харесай

Как Бионсе и Ед Шийрън предизвикаха скандал

На 2 декември Бионсе и Ед Шийрън излязоха на една сцена по време на Global Citizen Festival в Йоханесбург. Изпълниха няколко части в дует, само че безспорният им гений остана на назад във времето, а шоуто им не стопира да се дискутира към този момент съвсем седмица.

Каква е повода? И Бионсе, и Ед са се потвърдили на музикалната сцена, сполучливи, богати и с милиони почитатели по целия свят. Но сред двамата реализатори има една основна разлика , която няма по какъв начин да остане незабелязана.

Певицата се появи на сцената с ексцентричен (но не и за нея) тоалет с несъразмерен дизайн и в искрящо розов цвят . А Шийрън някак бледнееше до нея с елементарна тениска, дънки и кецове. Но даже в този нехаен и нормален за него външен тип, геният му се цени задоволително високо.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Beyoncé Fanpage (@beysrblue) на Дек 5, 2018 в 12:58 PST

И тук идва главният проблем, който потребителите дъвчат в обществените мрежи след музикалната изява. Жените в шоубизнеса би трябвало наложително да бъдат забележителни, да разчитат и на блестяща визия, а освен на гений.

И не липсват мнения, че в случай че Бионсе не изглеждаше и не се обличаше по този метод, евентуално нямаше да е толкоз сполучлива , колкото е в този момент.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ed Sheeran (@teddysphotos) на Ное 5, 2018 в 11:32 PST

За разлика от нея, за Ед не е никакъв проблем да излезе на сцената облечен по този начин, като че ли е тръгнал за супермаркета и по пътя се е отбил на музикалния фестивал. Той въпреки всичко е надарен, какво друго би трябвало да желаеме от него?

 Кейти Пери, Тейлър Суифт и Бионсе - коя е най-високоплатената певица за 2018 година
Най-високоплатените певици за 2018 година

Според класацията на списание Forbes

Искаме или не, Бионсе и Ед Шийрън още веднъж повдигнаха по този начин наболелия въпрос за равенството сред половете и компликациите, през които минават дамите по пътя към триумфа. А фотосите им от сцената приказват повече от всички думи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР