На 19-ти октомври през целия ден ще властва аспектът Слънце

...
На 19-ти октомври през целия ден ще властва аспектът Слънце
Коментари Харесай

От 19 до 23 октомври: животът на 5 зодии се променя коренно!

На 19-ти октомври през целия ден ще господства аспектът Слънце - Плутон, който може да сложи на пътя ни пречки и провокации свързани с битки за превъзходство. Но по-важното, е че дружно с това в срядата господства изключително плодороден аспект Венера - Марс, който обезпечава повече попътен вятър в любовните каузи. Романтиката е във въздуха и се свързваме по-лесно с околните ни хора! Този аспект ще задейства шанса ни, изключително в сантиментален проект.

В четвъртък (20 октомври) Луната навлиза в  знака Дева и до неделя ни обезпечава време за нареждане и реорганизиране на прочувствените ни потребности в дните. Това състояние ще ни носи естетика и нови вероятности в желанията. Идеите ни ще се чуват и ще се усещаме харесвани, а новите благоприятни условия ще изникват една след друга пред нас.

Петъкът се разпростира с едно обилно въздушно обединяване сред Венера и Слънце във Везни, с цел да ни обезпечи повече берекет в персонален проект до неделя. Чувстваме се красиви и мечтани, в такива дни, получаваме поддръжка и внимание.

Неделното утро пък ни посреща с ефирна въздушна Луна към този момент във Везни, с цел да ни даде повече тласък в обществените контакти и общуването с близки на сърцето ни хора. През целия ден получаваме поддръжка от престижи по отношение на пътешестване и персонални хрумвания.

Периодът от през днешния ден до 23 октомври ще промени живота на някои представители на зодиака, а с цел да бъде сполучлива тази смяна, би трябвало да се доверим повече на интуицията си!

Ето кои зодии ще преживеят огромни житейски промени:
 От през днешния ден до 23 октомври: животът на 5 зодии се трансформира!  От през днешния ден до 23 октомври: животът на 5 зодии се трансформира!  От през днешния ден до 23 октомври: животът на 5 зодии се трансформира!  От през днешния ден до 23 октомври: животът на 5 зодии се трансформира!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР