На 19-ти май в гр. Пловдив, зала Колодрум предстои невиждано

...
На 19-ти май в гр. Пловдив, зала Колодрум предстои невиждано
Коментари Харесай

Предстои голямо бойно шоу в Пловдив

На 19-ти май в гр. Пловдив, зала " Колодрум " следва невиждано в последните години бойно шоу, наречено " FUERTE EN EL RING " с цели 19 срещи за феновете на бокса и кикбокса.
В него присъединяване ще вземат едни от най-изявените и обичани кикбокс и боксови бойци, като техните имена са несъмнено любимецът на гр. Пловдив Арман Хакобян, състезателят на българската боксова федерация, който е в националния тим по бокс. Той ще се изправи против доста сериозен съперник от прилежаща Сърбия, а подготовката си води в Германия при едни от най-сериозните треньори.
Продължаваме със Стоян Копривленски, който е единственият българин биещ се в най-голямата професионална верига по кикбокс " GLORY ", минаваме през Богдан Шумаров - европейски първенец по кикбокс за експерти, Атанас Божилов - лицето на кикбокса в Бургас, Християн Корунчев - международния първенец по муай тай за тази година и още доста куп звезди от родния и непознатия кикбокс и бокс.


Събието се чака да изпълни залата, като към този момент продадените билети са над половината, а ВИП масите съвсем са свършили. Интересът е голям, за това в случай че се чудите дали ще си заслужава - просто го направете и си купете пропуск за бойното шоу.
Интерес основава и идната демонстративна среща. Тя ще бъде оповестена по-късно. На този стадий е известно, че ще има едно доста огромно име за българския кикбокс, само че уредниците са решили да го запазят в загадка още малко.
Началото ще бъде обещано в 19:30, като се чака адреналинът да се повишава непрекъснато след всяка последваща среща.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР