На 19 ноември г-н Йордан Йорданов, кмет на Община Добрич

...
На 19 ноември г-н Йордан Йорданов, кмет на Община Добрич
Коментари Харесай

Хипермаркет „Практикер“ отвори врати в град Добрич

На 19 ноември господин Йордан Йорданов, кмет на Община Добрич и господин Тодор Белчев, ръководител на съвета на шефовете на „ Видеолукс Холдинг”, прерязаха лентата на хипермаркет за дома и градината „ Практикер “ в Добрич - 14-ти подред обект на веригата за страната.

По случай откриването хипермаркетът ще зарадва клиентите си в града със специфични Black Weekend предложения, които ще продължат цели две седмици.

„ Всяко неприятно нещо свършва рано или късно, тъй че считам, че откриването, макар че е в тежки времена, дава един явен сигнал – ние ще продължим да живеем и ще продължим да вършим хубави неща и няма да се откажем да развиваме веригата „ Практикер “. Това е четиринадесетият магазин. За мен е в действителност доста прекрасен и ярък магазин. “, сподели господин Белчев на церемонията за откриването.



„ Практикер “ - Добрич се обитава в нова съвременна постройка, заемаща повърхност от близо 7650 кв. м. На 5150 кв. м. комерсиална повърхност, просторният хипермаркет ще зарадва потребителите със светла и уютна конюнктура и функционална класификация и организация, тъй че елементарно да прегледат и да открият това, което им е належащо.

Жителите и гостите на града ще могат да избират от богат подбор от над 50 хиляди продукта за основаването и подобряването на дома и градината. На налични цени те ще могат да закупят артикули на водещи международни и български производители за строителството, обзавеждането и ремонта.


Клиентите ще могат да се възползват и от потребни услуги като 3D планиране на бани и кухни, рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои, превоз на закупени артикули, покупки на погашение и застраховка „ Удължена гаранция “ на продуктите.

На тяхно разположение е безвъзмезден паркинг със 150 паркоместа. Предвидени са и зарядни станции за електрически автомобили. За положителното обслужване и професионална консултация на клиентите ще се грижат над 70 чиновници.

„ Практикер “ - Добрич отваря порти на ул. Околовръстен път Дружба 4” № 2а, против хипермаркет „ Технополис “. Така клиентите ще могат елементарно да намерят всичко, от което се нуждаят, с цел да създадат дома си по-красив, удобен и комфортен. Реализацията на плана е дело на строителната компания „ Бараж Груп “ ЕООД.

По мотив откриването и в символ на благодарнoст към администрацията на Община Добрич „ Практикер “ подарява 10 000 маски на Общината.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР