На 19 декември ще се състоят две важни звездни събития. Първо

...
На 19 декември ще се състоят две важни звездни събития.
Първо
Коментари Харесай

Азарей: Ретроградна Венера в Козирог дава 40 дни за пречиств...

На 19 декември ще се състоят две значими звездни събития.

Първо в 06:37 часа ще настъпи пълнолуние в зодиакалния знак Близнаци , което ще бъде обвързвано с реализация на мечтани пътувания или тяхното сполучливо довеждане докрай, планове свързани с обучение и учене.

В 12:37 ч Венера ще тръгне ретроградно в зодиакалния знак Козирог до 29 януари 2020 година

Имате 40 дни за обзор, преразглеждане и преоценка на вашите усеща, персонални полезности и взаимоотношения.

Неслучайно Венера е ретроградна за 40 дни.

Числото 40 е свещено число в съвсем всяка вяра и нормално се свързва с осъществяване на обещания - само че единствено след интервал на тестване, изпитване и тестване.

Целта на „ тестването “ или ретроградния интервал е да ви пречисти от това, което към този момент не ви служи, с цел да можете да изчистите сърцето и мисловните си модели свързани с обич, брак и творчество и да „ започнете изначало “.

Ретроградната Венера в Козирог ще ви помогне да анализирате, до каква степен сте ефикасни, когато сдържате страстите си. Ще продължите да сте доста чувствителни. На помощ ще ви пристигна обилие от здравомислие, такт и самоконтрол, които няма да ви разрешат да загубите мозъка си. Налага се да имате тази качества, изключително в актуалните " смутни " времена.

Венера е обвързвана с възприятията, с това, което харесвате и цените.

Ето за какво тя ръководи любовта и връзките - тъй като те са директен резултат от това по какъв начин се чувствате в наличието на другите хора. Венера също ръководи парите, притежанията и персоналните полезности - тъй като те демонстрират, по какъв начин се отнасяте към себе си. Всички горепосочени области от живота ще бъдат ревизирани.

Ретроградната Венера може да върне незавършени каузи във вашия живот: минали любовници, остарели другари, потиснати страсти или повтарящи се взаимовръзки. Справянето с незавършенита каузи не е елементарно, само че си заслужава напъните.

Този интервал е обвързван с яснотата. Когато е ретроградна, Венера е най-мощна, тъй като е най-близо до Земята в нейния 584-дневен цикъл.

Използвайте този интервал за положително и излезте в края му с нови хрумвания, усеща и едно светещо сърце!

Свързани вести Азарей: Не вдигайте взор към слънчевото затъмнение Азарей: Новолуние в Скорпион, пишете стремежи и късайте остарели връзки Азарей: Марс в Скорпион вещае протести и страсти
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР