На 19.05.2020г. с постановление на прокурор при Софийска районна прокуратура

...
На 19.05.2020г. с постановление на прокурор при Софийска районна прокуратура
Коментари Харесай

Задържаха 33-годишен, блудствал с 14-годишно момиче

На 19.05.2020г. с разпореждане на прокурор при Софийска районна прокуратура обвиненият Петър Г., на 33 години, е арестуван за период до 72 часа.

По воденото досъдебно произвеждане на обвинения са повдигнати обвинявания за закононарушение по член 150 ал.1 от Наказателен кодекс за това, че на 18.05.2020 година към 17. 00 ч. в гр.София, в ж. к. “Люлин”, на спирка на всеобщия градски превоз, направил дейности за да възбуди или удовлетвори полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, навършило 14-годишна възраст, посредством потребление на мощ – застанал компактно зад тила на Д.А., която стояла права на предпоследната врата на тролейбус и чакала да слезе, след което направил блудствени дейности по отношение на нея.

Съдят 43-годишен мъж, блудствал със 7-годишната си племенница

Д.А. се развикала и се отдръпнала встрани, в този миг тролейбусът спрял на спирката и вратата се отворила, Петър Г. слязъл, Д.А. слязла след него. Петър Г. опитал да я хване за ръцете, само че тя ги отдръпнала, и тръгнала да пресича бул. „ Захари Стоянов “. Обвиняемият тръгнал след нея, като ѝ отправил нецензурни реплики. Д.А. траяла да вика, и в този миг Петър Г. бил арестуван от намиращите се наоколо полицейски чиновници на 09 районно управление (на МВР) – Столична дирекция на вътрешните работи.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, в хода на което е открито, че обвиненият Петър Г. е неведнъж осъждан за разнообразни закононарушения срещу личността и собствеността. За осъществяването от него закононарушение се планува наказване отнемане от независимост от две до осем години.

Предвид високата социална заплаха на действието и причинителя, на 19.05.2020 година прокурор при Софийска районна прокуратура е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, след приключването, на които ще бъде направено и импортирано искане до СРС за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР