На 17 юни 26-годишната Ирина Малишева от Асперонск, Краснодарска област

...
На 17 юни 26-годишната Ирина Малишева от Асперонск, Краснодарска област
Коментари Харесай

Шокиращ случай: Млада жена отиде да се забавлява в караоке бар, но завърши вечерта в болница с обезобразено лице

На 17 юни 26-годишната Ирина Малишева от Асперонск, Краснодарска област в Русия, решила да посети караоке бар. Младата и красива жена изобщо не си е и помисляла, че ще приключи вечерта в болнично заведение с обезобразено лице. Ужасяващата история е необятно коментирана в мрежата откакто пострадалата разгласява фотоси след случая и описа за него.

Ирина споделя, че тя и нейният брачен партньор се наслаждавали на времето си дружно в караоке бар, където работела тяхна обща позната. В един миг Ирина взема решение да пее караоке и една от посетителките (Лариса Л.) по някаква причина стартира да записва осъществяването й на телефона. Ирина помолила непознатата да изтрие видеоклипа, само че получила безапелационен отвод. Продължавайки да спорят, дамите излезли на улицата, а приятелите на Лариса тръгнали след тях.

На улицата Ирина още веднъж поискала непознатата да отстрани видеоклипа и даже заплашила със съд. В отговор Лариса я блъснала по рамото и изляла чаша алкохол в лицето й.

" Очите ме защипаха мощно. Опитвах се да се защитя, сграбчих я за ръцете. Жената обаче се измъкна, хвана ме с лявата си ръка и счупи чашата в главата ми, а по-късно със стъклото сряза лицето ми ", споделя потърпевшата.



Момичето закрещяло от болежка и изненада, а виковете й привлекли вниманието на други гости на заведението. И до момента в който те оказвали на Ирина първа помощ, миели раните и се обадили за кола за спешна помощ, Лариса и приятелите й се прибрали с такси. В болничното заведение лекарите диагностицирали черепно-мозъчна контузия и разтърсване на мозъка. Освен това лицето на момичето било покрито с дълбоки рани, заради което едвам успявала да приказва.



Веднага след случая Ирина подала молба в полицията. Нападателите били много бързо открити и против тях било стартирано наказателно дело. Лариса и нейната другарка имат своя лична версия на случилото се: те настояват, че самата Ирина ги е атакувала. В момента нито една от участничките в борбата не е задържан.

" В довечера след случая, нападателката беше в болничното заведение. Минавайки, тя сподели, че няма да й се случи нищо. Твърди че татко й през 90-те години е държал цех в града, тъй че има връзки. И съм объркана, не знам какво да върша ", декларира Ирина.



Помощ на Ирина оказва брачната половинка на футболист от " Краснодар ". В Берлин тя разкрила хирург, който се съгласил да оперира Ирина. Лекарят, който специализирал в възобновяване на лицата на жертвите на пътно-транспортни катастрофи, има вяра, че е належащо да се извърши интервенция допустимо най-скоро - в този случай има опция да се възвърне мимиката на лицето и да се създадат белезите незабележими. Сега Ирина събира пари за пътешестване до Германия.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР