На 17-ти ноември в София световната организация по боеве с

...
На 17-ти ноември в София световната организация по боеве с
Коментари Харесай

Това не е просто битка! В България идва машина за убиване

На 17-ти ноември в София международната организация по боеве с голи ръце Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) ще направи своето първо издание в Европа и то не къде да е, а в София.

Столичната зала " Арена София " ще бъде хазаин на дуели без ръкавици сред едни от най-хубавите бойни спортисти на България, които ще се изправят против жадни за кръв бойци от чужбина.

В един от главните дуели на вечерта един от топ бойците на България и нееднократен шампион Калоян Колев ще посрещне ливанската " машина за ликвидиране " Амер Абдулнаби.

И това не е просто борба. Това е същинска война сред двама универсални бойни спортисти.

Калоян Колев излиза на кръга с многочислените си достижения, с цел да направи тази борба запаметяваща се. Рекордът му с механически нокаути и името му го предшестват, тъй че не мигайте, в случай че не желаете да пропуснете страхотния екшън!

Той е първокласен състезател с голям гений и формален професионален връх в ММА от 12 победи и единствено 1 загуба, като 7 от успехите му са с механически нокаут в първия рунд. Освен многото си трофеи в шампионатите по свободна битка той се състезава и в сериите на Dana White Contender's Show и е притежател на купата на MAX FIGHT в полу-тежка категория.

Влизайки в борбата, Амер Абдулнаби има години тренировки по кикбокс и муай-тай зад тила си и към този момент е подготвен за Bare Knuckle Fighting Championship - борбите с голи ръце! Той залага на масата своя непобеден професионален връх на кръга (9 победи, 0 загуби), с цел да потвърди уменията си като основен треньор на TMТLebanon.

Освен всички свои достижения като кикбоксьор, той има опит и в ММА с 6 професионални дуела там. Един в действителност умел войник, който ще бъде същинско предизвикателство за българската звезда.

В бруталния шампионат ще впуснат звезди от бокса, самбото и ММА като Георги Валентинов, Владислав Кънчев, Калоян Колев, Мариян Димитров, Веселин Иванов - Лудия и доста различен.

MMM.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР