На 17 септември във Vbox7.com стартира вълнуващият четвърти сезон на

...
На 17 септември във Vbox7.com стартира вълнуващият четвърти сезон на
Коментари Харесай

Моделът Биляна Лазарова влиза в новия сезон на „Следвай ме“

На 17 септември във Vbox7.com започва вълнуващият четвърти сезон на хитовата тийн продукция „ Следвай ме “. Атрактивни участници, страсти и секрети чакат почитателите в премиерния епизод на най-номинирания роден уеб сериал. Изпитанията за обичаните ни герои стартират с учебния лагер, на който участва доста известна Инстаграм звезда. Защо е там, не пропускайте да разберете в новите епизоди на поредицата.

В четвъртия сезон любовните връзки сред обичаните герои са мощно разтърсени. Изабела е с Даниел, а Ники с Марти, само че докога? Изабела е изправена пред тежък избор, а една загадка е на косъм да бъде разкрита. Връзката на Йоан и Петя се развива повече от ужасно, само че младата двойка е изправена пред нови тествания. Алекс задълбочава връзките си с Крис, само че посред им се появява напрежение. Всичко се обърква, когато на хоризонта се появява нова героиня, която ще обърка проектите на приятелите.

Талантливото попълнение в актьорския състав е красивата и харизматична Инстаграм звезда Биляна Лазарова. Обявена за "Тийн принцеса " на 2017 година, чаровната дама е един от най-популярните ангели в плана на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз, Megz Angels. В хитовата продукция InstaQueen, хубавицата се превъплъти в ролята на безукорен наставник. Каква ще бъде нейната роля в „ Следвай ме “, не пропускайте да видите първо във Vbox7.com.

Гледайте първия епизод на обичания уеб сериал на 17 септември. Нови епизоди на „ Следвай ме “ ще бъдат налични всеки понеделник и четвъртък първо по Vbox7.com.

Може да следите „ Следвай ме “ всеки понеделник и четвъртък във Vbox7.com.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР