На 17 май сто автобуса и сто тира ще се

...
На 17 май сто автобуса и сто тира ще се
Коментари Харесай

Московски: Държавите засегнати от новите регламенти в Пакета за мобилност да излязат пред ЕК

На 17 май 100 рейса и 100 тира ще се включат в митинга на българските превозвачи против оферти от Европейската комисия Пакет за подвижност. Водачите ще стачкуват по бул. " Цариградско шосе " в София, както и с спокойно шествие от площад " Македония " до Националния замък на културата. Това заключи Ангел Траков от Съюза на интернационалните превозвачи след конференция за бъдещето на превоза в Централна и Източна Европа, която се организира в София:

" Силно се надяваме и това, което желаеме е да се трансформират текстовете в особено четири точки и от мобилният пакет, които директно засягат българският бизнес и българският лидер. Трябва да се убедят останалите страни членки на Евросъюза, че това, което нас ни тормози, би трябвало да се промени ".

Превозвачите са недоволни от планувани рестрикции, като наложително връщане в страната на интернационалните водачи на всеки 3 месеца.

Държавите от Централна и Източна Европа, наранени от оферти от Европейската комисия Пакет за подвижност, да излязат с обща позиция против него. Такова предложение насочи от форума в София министърът на превоза Ивайло Московски, който поддържа недоволството на българските превозвачи. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР