На 16 септември в с. Безмер от 13,30 часа ще

...
На 16 септември в с. Безмер от 13,30 часа ще
Коментари Харесай

Младежкият фестивал „Тунджа-творчество и иновации“ събира в Безмер младите хора на община „Тунджа“

На 16 септември в с. Безмер от 13,30 часа ще се организира единадесетото издание на Младежкия фестивал „ Тунджа – Творчество и нововъведения “.

Общо 24 юношески тима от община „ Тунджа “ са декларирали присъединяване в атрактивните спортни надпревари. Те ще премерят сили в игри по пейнтбол, щафетни трасета за подвижност и точност, стрелбище, сумо, дженга, танграм и футбол - точна пукотевица по надуваема врата. Тази година отборните надпревари ще се организират в две възрастови групи – от 15 до 20 години и от 21 до 29 години.

По-малките посетители на фестивала ще се забавляват в арт ателиета, готови от Общинския център за изкуство и извънучилищна активност с. Кабиле и обществените услуги на община „ Тунджа “.

За втора година на фестивала ще гостува „ Синята градина “ - работилница за цианотипия на фотографа Стефан Каменов. Ще има и игри с несъстезателен темперамент – дартс, стрийтбол, канадска битка и други

На фестивала ще се показват и сътрудниците на община „ Тунджа “ - 22-ра щурмова авиобаза „ Безмер “ с демонстрации на оръжия, авиооборудване и полева кухня, която ще предлага емблематичния боб; Български юношески червен кръст - с демонстрации по оказване на първа помощ и ЯТПП.

Тази година за младежите на община „ Тунджа “ концерт ще изнесе група „ Туин Пийкс “ от гр. Ямбол с вокалист Даниела Косева.

По традиция фестивалът ще има и благотворителен темперамент - младежи доброволци ще дават топла храна на възрастни и нуждаещи се от с. Безмер.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР