На 16 октомври 2019 г. в Окръжен съд Монтана се

...
На 16 октомври 2019 г. в Окръжен съд Монтана се
Коментари Харесай

Испански съд разпита по видеовръзка с Окръжен съд – Монтана свидетели по дело за трафик на хора

На 16 октомври 2019 година в Окръжен съд Монтана се организира видеоконферентна връзка по осъществяване на европейска заповед за следствие, издадена от Окръжен съд – Мадрид, в Кралство Испания по отношение на формирано наказателно дело против лица, упрекнати в осъществяване на закононарушението „ трафик на хора за полова употреба, осъществено в границите на престъпна формация “.

Свидетели по делото са български жители, които живеят в България, и е належащо снемането на показанията им благодарение на видеоконферентна връзка, се споделя в заповедта. На 16 април 2019 година правосъден състав с ръководител Диана Кузманова прегледа и призна европейската заповед за следствие, което е против действие съставляващо закононарушение и по законите на Република България.

Видеовръзката със съда в Мадрид с ръководител Артуро Бертран Нунес бе осъществена и арбитър Кузманова сне самоличността на призованите двама очевидци и им обясни правата и отговорностите. Адвокати на обвинените в Испания четирима български жители и прокурорът по делото зададоха въпросите си към очевидците и след получените отговори благодариха на съда в Монтана за съдействието.

Съдия Диана Кузманова също благодари на испанските магистрати и им пожела триумф в работата и продължение на ползотворно съдействие.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР