На 16.04.2024 година, състав на Плевенски окръжен съд ще разгледа

...
На 16.04.2024 година, състав на Плевенски окръжен съд ще разгледа
Коментари Харесай

Дело за умишлено убийство гледа състав на Окръжен съд - Плевен

На 16.04.2024 година, състав на Плевенски областен съд ще прегледа наказателно дело, формирано на съображение обвинителен акт на Окръжна прокуратура Плевен, против Д.В.А., роден 1982 година, от село Ставерци, обл.Плевен, упрекнат в това, че на 04.08. против 05.08.2022 година в село Ставерци, обл.Плевен, съзнателно умъртвил И.К.М., на 55 години от същото село, като му нанесъл голям брой мощни удари с крайници и ръце в региона на главата, лицето, гръдния панер и по цялото тяло.

В резултат на това, при потърпевшия са настъпили тежки увреждания. Побоят е бил нескончаем и макар, че в един миг, потърпевшото лице е изпаднало в безпомощно положение, не му е обезпечена здравна помощ. Пострадалият самичък се е добрал до оградата на магазин за хранителни артикули, където паднал и изгубил схващане. Сутринта на 05.08. е бил открит в това безпомощно положение и превозен в УМБАЛ „ Г.Странски “, където го оперирали по неотложност, само че макар съответните медицински дейности, той умрял на идващия ден.

Обвиняемият Д.В.А. има предишни осъждания за тежки умишлени закононарушения. За закононарушението, за което е притеглен като обвинен, се планува наказване отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна. Обвиняемият е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР