На 15 и 16 септември се проведе най-голямото младежко събитие

...
На 15 и 16 септември се проведе най-голямото младежко събитие
Коментари Харесай

Фенове се срещат с любимите си герои от уеб сериали на Aniventure Comic Con

На 15 и 16 септември се организира най-голямото младежко събитие в България - Aniventure Comic Con 2018 . В него взеха присъединяване и актьорите от най-известните уеб сериали на - " Следвай ме " и " Килерът ", както и идния премиерен екшън трилър " Пъзел: Похитени ". Любимците на младежите се срещнаха с почитателите си и описаха какво следва да се случи в сериалите.
 
" С южетът на " Пъзел: Похитени " споделя за група младежи, които влизат в ескейп стая с желанието да се забавляват, само че се оказват забъркани в закононарушение. Моят персонаж е на прохождащ нарушител, чийто наставник е героят на Асен Блатечки. Гледайте, стартираме на 3 октомври във ", показа Бойко Кръстанов.
 
" Новият сезон на " Следвай ме " ще бъде доста забавен и друг , ще и има нови герои. В него ще забележим и набиращата известност певица - Биляна Лазарова, която ще влезе в доста забавна роля. Колкото до моя воин - за него ще стане ясно дали ще откри любовта и дали ще успее да я задържи " - описа Илиян Илиев, който влиза в ролята на Алекс в " Следвай ме ".
 
" Килерът " е първият български мистъри уеб сериал и се радва на голям триумф. Може би нещото, което интересува почитателите най-вече, е дали ще има втори сезон. Отговорът е да, ще има! ", разкри Надя Петрова.
 
Наред със фотоси и подписи, положителното въодушевление на феновете се добави с куп изненади , специфични дарове и разнообразни занимателни интензивности.-->
 
Aniventure Comic Con предлага извънредно многообразие от занимания за всеки почитател на известната просвета – срещи със световноизвестни косплейъри, известни артисти и влогъри от България и света, зони за аниме и комикси, доста гейминг и стотици награди.
 
Незабравимите страсти са обезпечени с Aniventure Comic Con 2018 и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР