На 15 декември двамата имат важни мачове зад океана и

...
На 15 декември двамата имат важни мачове зад океана и
Коментари Харесай

Кубрат Пулев и брат му Тервел в жестока гавра с Боби Михайлов: На танци ли ще ни учиш, или на поркане?!

На 15 декември двамата имат значими мачове зад океана и по тази причина към този момент са в Америка, където настойчиво упражняват. Да, приказваме за Кубрат Пулев и брат му Тервел Пулев, които, наред с тренировките и съсредоточеността в спорта, не пропущат да се позабавляват в мрежата.

Е, обикновено - като не могат да излязат на дискотека, да се напият и да забършат някоя мацка, какво им остава?! Знаем, че с изключение на борбите, за които би трябвало да са готови добре, двамата са фамилни хора - Кубрат с две, а Тервел с цели три деца.

Затова преди часове те си направиха смях в нета, като на " жертвата " им обаче, надали ще й бъде толкоз смешно. Кобрата и Тервел зациклиха на тематиката Боби Михайлов, която е изключително настояща тези дни, даже и след оставката му.

" Не бива да забравяме Боби Михайлов ", смигна Тервел Пулев, а Кубрат му отвърна: " Що?! Ще учим от него танците ли? То, в действителност от всеки има какво да се научи, де ", удари го на метафизичен размишления Кобрата.

" Не танците, а пиенето ще учим ", ухили се незабавно Тервел, а батко му го апострофира, че за това ще им е малко мъчно, защото се оправят отлично и без пиянство.

Направи усещане, че и двамата са с мустаци, което е част от акцията на месец ноември за предварителна защита и отбрана от типично мъжките болести като тези на простатата и прочие.

Инфо: Лупа.бг

Тагове: Боби Михайлов Кубрат Пулев Америка тервел пулев Кобрата Щатите
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР