На 14 юли 2022 г., жителите на Хайкоу, административен център

...
На 14 юли 2022 г., жителите на Хайкоу, административен център
Коментари Харесай

Мистериозен град отново се появи в небето над Китай

На 14 юли 2022 година, жителите на Хайкоу, административен център на Хайнан в Южен Китай, са изумени от гледката на необичайно събитие в небето над града.Кадрите (ще гледате видеото по-долу), записани от локален гражданин, демонстрират тайнствен град, носещ се в небето …Някои хора показват отзиви, че този тайнствен феномен е вероятен резултат от тест на Проект Син лъч, холографска технология или краткотраен ураган на допустима паралелна Вселена.Други считат, че явлението е по-скоро мираж или Фата Моргана – естествено срещащ се оптичен феномен, в който светлинните лъчи се огъват, получава се изместено изображение на отдалечени обекти или небето.Четете още: Феноменът Фата Моргана е сниман на плаж в Нова Зеландия (видео)Хипотезата за Фата Моргана се предлага от учените. Но хората се чудят дали това е естествен феномен и за какво се случва толкоз рядко?

На 7 октомври 2015 година голям тайнствен град с небостъргачи се носи в облаците над град Фошан в централната провинция Гуандун, Китай.

 1 3 - Мистериозен град още веднъж се появи в небето над Китай (видео)
На 18 март 2016 година, призрачни здания са видени над морето по продължение на пристанището на Далян в североизточната китайска провинция Ляонин.

 2 1 - Мистериозен град още веднъж се появи в небето над Китай (видео)
На 11 септември 2020 година призрачният облик на „ нещо “, което наподобява на емблематичното Училището за магия и чудо Хогуортс от поредицата за Хари Потър, е видяно да лети над модерните здания в Дзинан, провинция Шандун в източен Китай.

 3 1 - Мистериозен град още веднъж се появи в небето над Китай (видео)
Естествен феномен или нещо напълно друго?Какво мислите Вие?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР