На 14 декември 2013 г. около 1.30 ч. две компании

...
На 14 декември 2013 г. около 1.30 ч. две компании
Коментари Харесай

Последна Информация! Цяла България В Шок! Гръмнаха Мъж В Главата На Улицата! Съобщиха Сега: С Куршум В Главата Е

На 14 декември 2013 година към 1.30 ч. две компании се разминават по ул. " Охрид " във Велико Търново. След разменени реплики, мъж от едната компания вади револвер " Макаров ", прострелва в главата собствен конкурент, след което насочва оръжието към слепоочието си и дърпа още веднъж спусъка.

Стрелецът е 40-годишният Александър Кънев - някогашен боен и брат на починалия през 2010 година при злополука с кола за спешна помощ служител на реда Кънчо Кънев. Простреляният от него мъж - 38-годишният тогава Тихомир Иванов. И двамата ранени са превозени в сериозно положение в болничното заведение във Велико Търново.

По знамение лекарите съумяват да спасят животите им. В главата на Тихомир обаче остава патронът. Медиците му споделят, че няма по какъв начин да го извадят и той би трябвало да живее с него до края на дните си.

" Вече съм 80% неработоспособен и с 200 лв. пенсия. Губя памет, от време на време съм зле, само че всички вероятни лекари споделиха, че не могат да ми оказват помощ. Примирих се, само че желая 500 000 лв. обезщетение, тъй като този човек ми унищожи живота “, споделя Иванов, представен от в. " Борба ".

Мъжът споделя, че не познава Александър Кънев. Не си спомня и нищо от съдбовната нощ. Бил в кома дни наред, измършавял с 26 кг. Разследването пък се проточило поради експертизи и търсене на очевидци.

Окръжният съд във Велико Търново даде ход на делото в средата на декември, като Тихомир Иванов е конституиран като цивилен просител и частен обвинител. Подсъдимият Александър Кънев пък не се признава за отговорен и желае кратко правосъдно разследване, само че с разпит на посочени от него очевидци, а не на всички на държавното обвиняване.

Следващото съвещание ще е в края на януари.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР