На 14 април американският президент Джо Байдън и високопоставени членове

...
На 14 април американският президент Джо Байдън и високопоставени членове
Коментари Харесай

CNN: Байдън е информирал Нетаняху, че САЩ няма да участват в настъпателни операции срещу Иран

На 14 април американският президент Джо Байдън и високопоставени членове на екипа му по националната сигурност са се пробвали да лимитират риска от по-широка районна война в Близкия изток, заявявайки на Израел, че Вашингтон няма да предприеме нападателни дейности против Иран, след офанзива с ракети и дронове на израелска територия, заяви телевизия CNN, базирайки се чиновник от администрацията на Белия дом.

Според информацията, в диалога си с Бенямин Нетаняху Байдън е оценил сполучливото прехващане на иранския удар от страна на Израел като огромна победа и е показал, че не е нужен спомагателен отговор.

Друг американски държавен чиновник е съобщил, че министърът на защитата Лойд Остин е изискал от израелския си сътрудник Йоав Галант да осведоми Съединените щати преди възможен отговор против Иран.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед31982Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед33633Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед74288Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед32722Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед49233Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед553467Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед182922Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!  Николай Витанов, Харков, обграден, съветската войска, високомерен, 100 дни Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР